Posted on

Az Alukov által készített medencefedések technológiailag és optikailag is fantasztikus megoldást nyújtanak a teljes év során a medencéje védelmének érdekében. Az Alukov által szabadalmaztatott medencefedésekkel az medenceszezonja akár több hónappal meghosszabbítódik! Használja medencéjét a nyári szezonon kívül is, több hónapokon át, az Alukov által gyártott professzionális medencefedés segítségével!

Alacsony medencefedések

Az Azure Flat medencefedés elegáns vonalvezetésének köszönhetően alkalmas minden kertbe, különösen ajánljuk, ha Önnek különösen szép kilátás nyílik kertjéből és nem szeretné, ha a medencefedése akadályozná Önt a szabad kilátásban, akkor az alacsony medendefedés az Ön számára ideális megoldás.

azure flat medencefedés
Azure Flat medencefedés

Középmagas medencefedések

A klasszikus vonalvezetésű Tropea NEO medencefedés az egyik legkedveltebb medencefedés. A medencefedés félköríves megoldásának köszönhetően lehetősége van a zárt medencefedés alatt úszni. Sínpálya nélküli kivitelben is.

Visszahúzható Tropea Neo medencefedés
Visszahúzható Tropea NEO medencefedés

Magas medencefedések

A Laguna NEO medencefedés megfelelő magasságú, ahhoz hogy Ön időjárástól függetlenül ne csak medencéjét hanem kerti bútorait is használhassa relaxáláshoz, kikapcsolódáshoz.

Laguna NEO medencefedés
Laguna NEO medencefedés